سایت آموزش پیوند درختان ( www.LinkTrees.ir) : آموزش پیوند صیفی جات و سبزیجات : تولید گوجه های مشکی پوش

تولید گوجه های مشکی پوش

این گوجه عجیب سرشار از آنتی اکسیدان است و مزه بسیار خوبی هم دارد. این میوه همچنین برای مبارزه با دیابت و چاقی بسیار مفید است.
دانشمندان به این نتیجه رسیده اند که پیوند زدن گوجه های بنفش به قرمز باعث به وجود آمدن این گوجه می شود.

گوجه فرنگی مشکی

– تحقیقات “جیم میرس” از دانشگاه اورگان به این نتیجه رسیده است که تولید گوجه های مشکی پوش بسیار به صرفه و البته مفیدتر از گوجه های قرمز است.
– این دانشمند به عنوان کسی شناخته می شود که این گوجه های جالب را ابداع کرده است.
– این گوجه اولین نمونه و شاخه از گوجه قرمز رنگ در دنیاست.

پیوند زدن سبزیجات

پیوند زدن سبزیجات برای کنترل بیماری های ناشی از خاک ، فرآیند آسانی است . بدین منظور بخش زیرین گیاه که در داخل زمین است یعنی ریشه اندوخته به خاطر توانایی ژنتیکی اش برای مقاومت در برابر بیماری انتخاب می شود . پیوند زدن به روش ژاپنی یا پیوند از طریق گیره های لوله ای تکنیک جدیدی است که برای تولید گوجه فرنگی در گلخانه های تجاری در سر تا سر جهان مورد استقبال زیادی قرار گرفته است دلیلش این است که این فرآیند بسیار سریع بوده و از طریق آن می توان تعداد زیادی از گیاهان پیوندی را در سرتاسر دوره پیوند به آسانی مدیریت ( مراقبت ) کرد . هر گیاه بذری درست از بالای لپه جدا می شود.
آن بخش از گیاه که روی زمین قرار گرفته یعنی همان شاخه پیوندی یا قلمه به ریشه گیاه مقاوم در برابر بیماری متصل می شود . به محض اینکه بخش های پیوندی به هم جوش خوردند می توان آنها را در زمین کاشت و طبق سیستم تولیدی زارع مدیریت نمود.
گرچه پیوند زدن سبزیجات یک تکنیک نسبتا جدید است امابر یک اصل قدیمی استوار است.
قرنهاست که در صنعت باغبانی از پیوند زدن برای انواع گونه های درختی مثل سیب و انگور استفاده می شود.

پیوند زدن گوجه فرنگی

عمل پیوند زدن برای اولین بار در دهه ۱۹۰۰ جهت ریشه کن کردن بیماری های ناشی از خاک و کاهش فرسودگی فوراریوم ( نوعی قارچ ) برای هندوانه استفاده شد . اخیرا این تکنیک در سیستم های تولید گیاهانی به کار می رود که خصلت ژنتیکی برای مقاومت در برابر بیماری در آنها به شدت مرتبط با یک ویژگی منفی مثلا کوچکی اندازه میوه است .به عنوان نمونه از پیوند زدن ، اغلب جهت کاهش پوسیدگی باکتریایی ( بوسیله باکتری رالشتونیا سولاناسیاریوم ) در گیاه گوجه فرنگی استفاده می شود.
کنترل این باکتری به علت فراوان بودن میزبانهای آن و توانایی ماندگاری اش در چندین دوره برداشت محصول ، بسیار دشوار است . به علاوه نشاء گوجه فرنگی هایی که در برابر پوسیدگی باکتریایی مقاومند معمولا قادر به تولید میوه هایی بزرگ و در اندازه بازاری نیستند . استفاده همگانی از عمل پیوند زدن با ریشه مقاوم تا حد زیادی شیوع پوسیدگی باکتریایی را در عین حفظ کیفیت میوه حتی در خاکهای شدیدا آلوده ، کاهش داده است.

برای مشاهده تصویر در سایز بزرگتر برروی تصویر کلیک نمایید.

پیوند زدن گوجه فرنگی | سایت آموزش پیوند درختان www.LinkTrees.ir | آموزش پیوند صیفی جات و سبزیجات | تولید گوجه های مشکی پوش

تکنیک های پیوند گوجه فرنگی

DVD فیلم آموزشی تکنیکهای پیوند زنی گوجه فرنگی ،کدو ،فلفل ،بادمجان ،طالبی (کد ۲۰)
قیمت : ۲۵۰۰۰ تومان ( بیست و پنج هزار تومان )

تکنیک های پیوند گوجه فرنگی

DVD فیلم آموزشی تکنیک های پیوند زنی گوجه فرنگی به سیب زمینی (بالای بوته محصول گوجه فرنگی و زیر خاک سیب زمینی برداشت می کنید) ؛ گوجه فرنگی به بادمجان (کد ۲۲)
قیمت : ۲۵۰۰۰ تومان ( بیست و پنج هزار تومان )

تکنیک های پیوند هندوانه

DVD فیلم آموزشی تکنیک های پیوند زنی درختان پیوند زدن هندوانه (کد ۲۱ )
قیمت : ۲۵۰۰۰ تومان ( بیست و پنج هزار تومان )

برای مشاهده تصویر در سایز بزرگتر برروی تصویر کلیک نمایید.

پیوند زدن گوجه فرنگی | سایت آموزش پیوند درختان www.LinkTrees.ir | آموزش پیوند صیفی جات و سبزیجات | تولید گوجه های مشکی پوش

می توانید
جهت دریافت فیلم آموزشی پیوند زدن صیفیجات و سبزیجات
کد های هر فیلم را به شماره ۹۱۹|۶۵|۵۹|۰۹۱۹ پیامک نمایید.

کپی برداری با ذکر منبع مجاز میباشد”سایت آموزش پیوند درختان ( www.LinkTrees.ir ) ”
۹۱۹|۶۵|۵۹|۰۹۱۹ تماس تلفنی از ساعت ۹ صبح تا ۲۲ شب
linktrees.ads@gmail.com
منتظر نظرات و سوالات شما در مورد آموزش پیوند صیفی جات و سبزیجات : تولید گوجه فرنگی هستم